Paul Janssen​ van (Park) Sales Manager Business Solutions Center Parcs & Sunparks Belgium

 

paul janssen

 

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Onze vaak nog niet gekende diensten kunnen we op deze manier delen en kenbaar maken in de regio bij collega ondernemers. Center Parcs is zeer gekend vanwege zijn vakantie aanbod maar de mogelijkheden voor de zakelijke en evenementen markt nog niet.

 

WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Dit initiatief biedt ons de gelegenheid onze eigen locaties te laten zien. Laagdrempelig toegankelijk te zijn en zonder verplichting collega-ondernemers of organisatoren te ontmoeten.

 

HEEFT U NOG EEN NETWERKTIP?

Bekijk van te voren de deelnemerslijst en bepaal zo al wie je zeker wilt ontmoeten.

Center Parcs De Vossemeren, Business Solutions biedt overnachtingen en services aan voor de Mice markt ( Meetings, Incentives, Conferences en Events ) en daarnaast voor de regionale markt alle aanvragen vanuit de B2B markt. Ook voorzien wij in de groeiende vraag voor tijdelijke huisvesting voor projecten, bij verkoop woning of bijvoorbeeld brandschade. Als laatste activiteit zijn wij vragende partij voor iedereen die in noord limburg een evenement organiseert en daarbij overnachtingen willen aanbieden of zelf nodig heeft. www.business.groupepvcp.com/be-vl

 

 

Chantal Roba​ van Flexpoint Lommel

 

Flexpoint Lommel

 

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Door het informele netwerken dat jullie kunnen aanbieden maken we kennis met nieuwe bedrijven en is het eveneens leuk om bekenden in een leuke en ontspannen setting te ontmoeten.

 

WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Center Parcs biedt steeds een aangename accommodatie aan waarbij zowel de omgeving als catering zeer goed zijn!

Flexpoint is de uitgelezen partner om uw personeelsvraagstuk op te lossen. Met het 4 koppig team van Flexpoint Lommel doen we dagdagelijks screening van kandidaten om tot een juiste match te komen bij vacatures van klanten in diverse sectoren.

Zowel uitzendarbeid als werving en selectie voor onmiddellijke werving behoren tot onze core business.

Flexpoint Lommel , Buitensingel 76, 3920 Lommel