Christel Schuurmans​ van DH Webcreation

dh webcreations christel schuurmans

 

 

WAT IS DE AKTIVITEIT VAN UW BEDRIJF?

Wij zijn een bedrijf dat voor jullie online zichtbaarheid zorgt. Dit betreffende websites/webshops en Social media. Wij verzorgen trainingen zodoende dat uzelf Social Media kan inzetten. Dit in groepsverband of B2B.

www.dh-webcreation.be of ww.facebook.com/dhwebcreation/

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Wij zijn nu meer dan 1 jaar aan het netwerken op netwerkevents. De voornaamste reden hiervoor is, dat we warme contacten verkrijgen. Een gun en geef factor creeëren vinden wij zeer belangrijk en dat krijg je alleen met netwerken en door uit je comfortzone te treden.

 

WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Dit netwerkevent doen we nu meer dan een jaar. Een event met lage drempelvrees en gezelligheid voor diegene die pas netwerken.
Een netwerk dat echt werkt, en waar je vele warme contacten uithaalt. De gun en geef factor speelt hier een grote rol mits je dikwijls aanwezig bent op dit event.

 

HEEFT U NOG EEN NETWERKTIP?

Netwerken doe je met het nodige fun gehalte.
Geen verkoopspraat afsteken, niet pushen want dat werkt dikwijls averechts.
Kom alleen, durf je meer met andere te mengen, en zo nieuwe mensen leren kennen. Bekijk de aanwezigheid van te voren, en selecteer wie je zeker wilt ontmoeten op zo'n avond.

 

 

Mildred Haans​ van Impulse Reclameatelier

 

impulse reclamebureau

 

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Het is een goede manier om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen.

 

 WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Hier kan je netwerken op een laagdrempelige, gezellige en streekgerichte manier.

 

HEEFT U NOG EEN NETWERKTIP?

Misschien kan Linkedin eens gekoppeld worden aan een opendeur bij bedrijven in de regio. Of kan men op een LinkedIn-avond een bedrijf een korte prestentatie laten geven.

Impulse Reclameatelier is een reclameburo in de meest ruimdenkende vorm: www.impulse-reclameatelier.com

 

 

Paul Janssen​ van (Park) Sales Manager Business Solutions Center Parcs & Sunparks Belgium

 

paul janssen

 

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Onze vaak nog niet gekende diensten kunnen we op deze manier delen en kenbaar maken in de regio bij collega ondernemers. Center Parcs is zeer gekend vanwege zijn vakantie aanbod maar de mogelijkheden voor de zakelijke en evenementen markt nog niet.

 

WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Dit initiatief biedt ons de gelegenheid onze eigen locaties te laten zien. Laagdrempelig toegankelijk te zijn en zonder verplichting collega-ondernemers of organisatoren te ontmoeten.

 

HEEFT U NOG EEN NETWERKTIP?

Bekijk van te voren de deelnemerslijst en bepaal zo al wie je zeker wilt ontmoeten.

Center Parcs De Vossemeren, Business Solutions biedt overnachtingen en services aan voor de Mice markt ( Meetings, Incentives, Conferences en Events ) en daarnaast voor de regionale markt alle aanvragen vanuit de B2B markt. Ook voorzien wij in de groeiende vraag voor tijdelijke huisvesting voor projecten, bij verkoop woning of bijvoorbeeld brandschade. Als laatste activiteit zijn wij vragende partij voor iedereen die in noord limburg een evenement organiseert en daarbij overnachtingen willen aanbieden of zelf nodig heeft. www.business.groupepvcp.com/be-vl

 

 

Chantal Roba​ van Flexpoint Lommel

 

Flexpoint Lommel

 

 

WAAROM IS NETWERKEN VOOR U BELANGRIJK?

Door het informele netwerken dat jullie kunnen aanbieden maken we kennis met nieuwe bedrijven en is het eveneens leuk om bekenden in een leuke en ontspannen setting te ontmoeten.

 

WELKE ROL SPEELT LINKEDIN CENTER PARCS DAARIN?

Center Parcs biedt steeds een aangename accommodatie aan waarbij zowel de omgeving als catering zeer goed zijn!

Flexpoint is de uitgelezen partner om uw personeelsvraagstuk op te lossen. Met het 4 koppig team van Flexpoint Lommel doen we dagdagelijks screening van kandidaten om tot een juiste match te komen bij vacatures van klanten in diverse sectoren.

Zowel uitzendarbeid als werving en selectie voor onmiddellijke werving behoren tot onze core business.

Flexpoint Lommel , Buitensingel 76, 3920 Lommel